COFFEE BREAK – POSTREŽBA KAVE / CATERING

Popestrite vaš poslovni dogodek, poroko, zabavo, … in pustite, da vas razvajamo s specialty kavo.

Pomislili ste že na vse … dobro hrano, vrhunsko vino, … kaj pa kava?

Naredite vaš dogodek nepozaben in vašim gostom ponudite izvrstno kavo izpod rok profesionalega barista. Naš prenosni espresso in brew bar nam dovoljuje, da vam zagotovimo popolnoma enako izkušnjo, kot bi jo imeli v vrhunski kavarni.

Kava je posebaj pražena za vaš dogodek in s tem zagotovimo najboljši okus in aromo.

Na vašem poslovnem dogodku, doma, zabavi, poroki ali v službi vas postrežemo z dobro kavo, toplimi napitki, svežimi sokovi in prigrizki. Zaupajte nam vaše želje in pripravili vam bomo ponudbo.

 • Dogodki, kjer organiziramo postrežbo kave ali coffee break:

  • poslovni sestanek ali zabava,
  • poroka,
  • rojstnodnevna zabava,
  • obletnica,
  • skupinska degustacija.

Najbolj pogosta vprašanja pri postrežbi kave / coffee break

Da se kava za gostince uvrsti v kategorijo specialty, mora doseči več kot 80 točk na 100-točkovni lestvici. Če je kava uvrščena v kategorijo specialty, zagotavlja najvišjo kakovost.

Značilnost specialty kav je, da so kavni plodovi – češnje ročno obrane, ko so povsem zrele. Pri tej kavi je poreklo znano. Ve se tudi, kako je fermentirana, kakšna je njena višina rasti in sorta.

DA.  Naša naloga je, da si bodo vajini goste in vidva skodelico kave zapomnila za večno. Naši profesionalni baristi bomo poskrbeli, da se vajine sanje uresničijo.

Za unikatno ponudbo butične specialty filter in espresso kave nas kontaktirajte.

Seveda. Poslovni dogodki kot so otvoritve, praznovanja, pogostitev partnerjev, seminarji so naša specialiteta. Vi nam zaupate vaše kavne želje in mi vam jih uresničimo.

S seboj imamo kavni voziček opremljen s profesionalnim kavnim aparatom za pripravo espresso napitkov, cappuccina, bela kava.

Na vašo željo pa lahko pripravimo tudi filter kavo ali cold brew in za vas ustvarimo unikaten kreativni kavni koktejl, da bo vaš dogodek resnično nekaj posebnega.

Točne cene vam ne moremo povedati, saj je odvisna od vaših želja in zahtev. Vsekakor pa vam garantiramo, da vam ne bo žal.

Seveda. Na vašem dogodku lahko postrežemo tudi brezalkoholne in alkoholne pijače in druge tople napitke kot so čaj, vroča čokolada, kakav, …

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE ZA COFFEE BREAK/POSTREŽBO KAVE

Vrhunska postrežba kave je doma na tem naslovu: info@mariposacoffee.si ali telefonu +386 41 299 275 ali spodnjem obrazcu.

Dogodek

0 + 1 = ?