KAVA V PISARNI

Dobra kava spodbuja dobro počutje, ustvarjalnost in učinkovitost v pisarni, pa tudi dobro voljo in medsebojno komunikacijo med sodelavci. Kadar jo postrežemo strankam in gostom, je tudi znak izvrstnega okusa, saj odraža standarde podjetja, ki ga ponuja.

DRAGOCEN ODMOR, KI IZBOLJŠA KAKOVOST DELA

Odmor za kavo je dragocen čas, ki lahko izboljša kakovost dela in povezuje ljudi. Ne pozabite, da veliko komunikacije med sodelavci poteka ravno ob kavi in da se včasih zdijo težave, povedane ob kavi, lažje rešljive. Enostavna in čista priprava ne bo vzela več kot 30 sekund.

ENOSTAVNA UPORABA

Kavni aparati so funkcionalni in enostavni za uporabo. Za odlično kavo preprosto vstavite kapsulo in pritisnite na gumb.

TEHNIČNA POMOČ IN VZDRŽEVANJE

Brezplačna ter hitra tehnična pomoč in vzdrževanje, z možnostjo menjave kavnega aparata.

BREZPLAČEN NAJEM APARATA

Za večje porabnike lahko kavni aparat najamete brez naložb in dodatnih stroškov.

HOUSE BLEND BLACK LABEL

Over the years, we’ve been searching and trying different coffees, creating different combinations to make the perfect coffee blend. Because of our high standards, we did not want to accept any compromise. Thus was born our house mix Black Label.

Premium brand espresso coffee is prepared from carefully selected top quality 100% Arabica coffee beans.

The mixture offers a creamy taste with gentle and pleasant fruity notes, toasted bread and walnuts.

Cena: za ponudbo izpolnite spodnji kontaktni obrazec ali nam napišite sporočilo na klemen@kmg.si.

SINGLE ORIGIN SELECTION

Če želite vašim poslovnim partnerjem, sodelavcem ali strankam ponuditi nekaj več in zares izstopati imamo za vas v ponudbi izbor single origin kav iz različnih koncev sveta.

The specialty of single origin coffees is their unique taste, which differs from coffee to coffee and thus satisfy even the most enthusiastic coffee lover who wants something more.

Cena: za ponudbo izpolnite spodnji kontaktni obrazec ali nam napišite sporočilo na klemen@kmg.si.

BREZPLAČNI NAJEM KAVNEGA APARATA

Možnost brezplačnega najema kavomata, ki vam ga redno servisiramo.

Ob slučajni napaki, vam ga enostavno zamenjamo. Brez dodatnih skritih stroškov.

30 DNEVNO TESTNO OBDOBJE

V testnem obdobju prejmete v uporabo kavni aparat in 20 % popust na naročeno kavo. Tako lahko brez obveznosti preizkusite našo ponudbo kave in se prepričate ali je všeč vam in vašim sodelavcem.

WHOLESALE

Če želite vašim strankam, poslovnim partnerjem ali sodelavcem ponuditi našo kavo, nam pišite na marina@kmg.si ali nas pokličite na +386 70 770 564 ali izpolnite spodnji obrazec.

Send us a message

Business Description

V testnem obdobju prejmete v brezplačno uporabo kavni aparata in 20 % popust na želeno količino kave. Dolžina testnega obdobja je največ 30 dni.

1 + 1 = ?