KAVA V VAŠI PISARNI

Dobra kava v pisarni povzroča dobro počutje, ustvarjalnost in učinkovitost pri delu. Spodbuja dobro voljo in širi strpno medsebojno komunikacijo med sodelavci.

Ljudje smo družabna bitja in klepet ter druženje ob kavi zbujata v nas občutek varnega okolja z ljudmi, ki so nam blizu. Ko zadiši po kavi v pisarni, se vse glave obrnejo v tisto smer, od koder prihaja omamen vonj pomirjujoče rjave tekočine posebnega okusa. Privoščite si jo s sodelavci, ker si jo zaslužite.

Samo vprašajte se.

Koliko rešitev za težave v podjetju je bilo takrat rešenih? Koliko idej, izrečenih ob dobri kavi, ste potem uporabili in kot tim napredovali? Koliko ste s tem profitirali? Pa tako malo je bilo treba, zgolj 30 sekund priprave odlične kave na povsem čist način.

 • 1. Sveže pražena kava za vašo pisarno

  Odmor za kavo je za vsakega posameznika dragocen čas, ko si lahko zbistri misli in si nabere novih moči ter motivacije za delo. Vsak, še tako kratek odmor, izboljša kakovost dela in povezuje vašo skupnost, ko ste skupaj velik del dneva.

  Ker želimo, da v vašem podjetju uživate v skodelici kave, ki je polna arome in bogatega okusa, kavo pražimo po naročilu in vam jo odpošljemo 2 dni po praženju.

 • 2. Pisarniška oprema za pripravo vrhunske kave

  Med odmori poteka sproščena in kreativna komunikacija med sodelavci ob kavi in da pripravite dobro kavo potrebujete kakovostno opremo.

  V vaših prostorih lahko postavimo pravi espresso bar, ravno tak, kot ga vidite v kavarni ali prejmete avtomatski kavni aparat, na katerem enostavno skuhate vrhunsko kavo z enim samim pritiskom na gumb.

  Nudimo vam brezplačni najem kavnih aparatov.

Najbolj pogosta vprašanja pri dobavi kave

Da se kava za gostince uvrsti v kategorijo specialty, mora doseči več kot 80 točk na 100-točkovni lestvici. Če je kava uvrščena v kategorijo specialty, zagotavlja najvišjo kakovost.

Značilnost specialty kav je, da so kavni plodovi – češnje ročno obrane, ko so povsem zrele. Pri tej kavi je poreklo znano. Ve se tudi, kako je fermentirana, kakšna je njena višina rasti in sorta.

Vse naše kave so pražene svetlo ali srednje, odvisno od okusa, ki ga kava ponuja. Izogibamo se temnemu praženju, saj to povzroča grenke arome, ki so neprijetne in nezaželene.

Naša velika konkurenčna prednost je, da kavo zmeraj prejmete sveže praženo in tako lahko v vaši pisarni uživate v skodelici kave polne arome in kremastega okusa.

Vsekakor. Mi poskrbimo, da aparati delujejo in so nastavljeni na prave nastavitve, vse kar potrebujete narediti vi, je izbrati vaš priljubljeni kavni napitek s pritiskom na gumb.

V kolikor si želite imeti v vaši pisarni imeti espresso bar, kot ga imajo v kavarnah, vas naučimo kako naprave pravilno uporabljate in organiziramo izobraževanje, kjer boste prejeli vso potrebno znanje, za pripravo vrhunske kave v vaši pisarni.

Če nimate lastnih kavnih aparatov, vam nudimo:

 • nakup kavnih aparatov,
 • najem kavnih aparatov,
 • brezplačni najem pri naročilu vsaj 3 kg kave mesečno.

Nudimo tudi celoletno podporo za drobni inventar kot so sladkor, skodelice, lončki to go, pokrovčki, …).

Naši pogodbeni serviserji so strokovno usposobljeni in vedno na voljo. Če se pojavi tehnična težava, nas obvestite in urgentno pošljemo serviserja na vašo lokacijo, da odpravi napako

Naročilo naredite po elektronski pošti info@mariposacoffeeroasters.si.

Lahko pa se pridružite avtomatiziranem sistemu in vam vsako prvo sredo v mesecu pošljemo dogovorjeno količino kave. Tako ne rabite imeti osebe zadolžene za naročila in vam ni potrebno skrbeti, da bi kavo pozabili naročiti. Ta način je tudi najbolj priljubljen način naših partnerjev.

Cena kave za podetja je odvisna od več dejavnikov. Pri tem upoštevamo mesečno količino naročene kave in ali potrebujete kavni aparat in drugo opremo za pripravo kave, predvsem pa je pomembno, katero kavo si želite imeti v vaši pisarni.

Da boste izbrali pravo kavo, za vas na začetku organiziramo v naši pražarni degustacijo in vam vsako kavo predstavimo. Za degustacijo nam napišite na info@mariposacoffeeroasters.si ali izpolnite spodnji obrazec.

Sodelovanje poteka brez pogodbe. Pogodba se sklene za 2 leti le v primeru, če od nas prejmete brezplačni kavni aparat.

Ni najdenih izdelkov, ki bi ustrezali vaši izbiri.

ŽELITE VRHUNSKO KAVO V VAŠI PISARNI? POŠLJITE NAM SPOROČILO

Vrhunska kava v pisarni je doma na tem naslovu: info@mariposacoffeeroasters.si ali telefonu +386 41 299 275 ali spodnjem obrazcu.

Opis podjetja

0 + 1 = ?