KAVA V PISARNI

Dobra kava v pisarni povzroča dobro počutje, ustvarjalnost in učinkovitost pri delu. Spodbuja dobro voljo in širi strpno medsebojno komunikacijo med sodelavci.

Ljudje smo družabna bitja in klepet ter druženje ob kavi zbujata v nas občutek varnega okolja z ljudmi, ki so nam blizu. Ko zadiši po kavi v pisarni, se vse glave obrnejo v tisto smer, od koder prihaja omamen vonj pomirjujoče rjave tekočine posebnega okusa. Privoščite si jo s sodelavci, ker si jo zaslužite.

Samo vprašajte se.

Koliko rešitev za težave v podjetju je bilo takrat rešenih? Koliko idej, izrečenih ob dobri kavi, ste potem uporabili in kot tim napredovali? Koliko ste s tem profitirali? Pa tako malo je bilo treba, zgolj 30 sekund priprave odlične kave na povsem čist način.

  • 1. Sveže pražena kava za vašo pisarno

    Odmor za kavo je za vsakega posameznika dragocen čas, ko si lahko zbistri misli in si nabere novih moči ter motivacije za delo. Vsak, še tako kratek odmor, izboljša kakovost dela in povezuje vašo skupnost, ko ste skupaj velik del dneva.

    Ker želimo, da v vašem podjetju uživate v skodelici kave, ki je polna arome in bogatega okusa, kavo pražimo po naročilu in vam jo odpošljemo 2 dni po praženju.

  • 2. Pisarniška oprema za pripravo vrhunske kave

    Med odmori poteka sproščena in kreativna komunikacija med sodelavci ob kavi in da pripravite dobro kavo potrebujete kakovostno opremo.

    V vaših prostorih lahko postavimo pravi espresso bar, ravno tak, kot ga vidite v kavarni ali prejmete avtomatski kavni aparat, na katerem enostavno skuhate vrhunsko kavo z enim samim pritiskom na gumb.

Pokažite, da cenite vaše sodelavce in partnerje.

Koliko vam pomenijo poslovni partnerji? Kaj pa sodelavci in stranke? Nepogrešljivi in neprecenljivi so mar ne? Če želite vašim poslovnim partnerjem, sodelavcem ali strankam ponuditi to, kar si zaslužijo izberite Mariposa linijo kave za pisarne.

Z našim unikatnim pristopom praženja iz kave pridobimo le take okuse, ki jih skriva kavno zrno, brez grenkega in zažganega priokusa po intenzivnem praženju.

Mariposa pražarna je vedno na voljo

Mariposa kavo za pisarne pražimo v Ljubljani vsako soboto in periodično po naročilu. Sveže praženo jo dostavimo do vas. To je velika prednost in dodana vrednost za vaše podjetje.

Vabimo vas, da nam sporočite vaše želje in v vašem podjetju ponudite vrhunsko kavo: info@mariposacoffeeroasters.si ali izpolnite spodnji obrazec.