Mariposa kava darilni paket

Reciklirana embalaža – zero waste

Leta 2020 smo za distribucijo po vsej Evropi začeli uporabljati embalažo, ki je v celoti izdelane iz recikliranega materiala! To je le še en korak k naši zavezi, da je naše poslovanje okolju prijazno in trajnostno. Mariposa embalažo lahko po uporabi odložite na ekološke otoke ali jo odvržete v zabojnike za reciklažo pred vašimi vrati. Tako boste tudi vi sodelovali v našem eko trajnostnem krogu, da se drevesa ne bodo sekala. S tem skupaj izpolnjujemo načelo zero waste, ki ga upošteva vse več Zemljanov za prihodnost mlajših generacij. Če pa želite še bolj prispevati k trajnostnosti in ekologiji, preberite naslednji odstavek o možnosti uporabe vaše lastne embalaže pri nakupu specialty kave.

zero waste

Zero waste – kava brez embalaže

Brez embalaže pri vas doma

Pri nakupu v naši pražarni, lahko kavo kupite s svojo embalažo. Tako skupaj prispevamo k manj onesnaženosti in lepši prihodnosti brez odvečnih odpadkov, kar je zero waste pristop. Trudimo se k temu pristopu navdušiti čim več naših strank in privržencev odlične Mariposa kave. Naj v njej ravno tako uživajo vaši otroci in vnuki, kot uživate vi danes.

Brez embalaže za poslovne partnerje

Zero waste pristop nam ravno tako narekuje, da poslovnim partnerjem kavo dostavljamo brez odvečne embalaže. Za ta namen uporabljamo povratno embalažo, ki jo tako napolnimo večkrat zato, da se ne odvrže v okolje. S tem pripomoremo k trajnostnemu globalnemu načrtu glede zmanjševanja odpadkov na planetu Zemlja. Mislimo na naše zanamce in otroke, ki bodo veseli, da smo jim ohranili čist in neoporečen planet ter pitno vodo.

co2 neutral

CO2 nevtralni

Zavedamo se globalnega problema onesnaženja s CO2, zato za pakiranje Mariposa Specialty kave uporabljamo izključno vrečke, ki so CO2 nevtralne. S tem vplivamo na zmanjšanje koncentracije ogljika v biosferi, kar pozitivno vpliva na okolje, čist zrak, naravo in vremenske razmere po vsem svetu. Z nakupom Mariposa kave tudi vi pripomorete k zmanjšanju onesnaženja na planetu.