VRHUNSKA ESPRESSO KAVA ZA GOSTINCE

Ste gostinec in potrebujete kavo, da bi pripravili popolni espresso? Ponujamo vam sveže praženo specialty kavo za gostince, ki bo vaše goste navdušila, da se bodo z veseljem vračali.

 • 1. Espresso kava za gostince

  Izbirate lahko med našimi vrhunskimi kavnimi mešanicami, različnimi kavami s poreklom ali pa za vas ustvarimo unikatno kavno mešanico, ki bo vaše goste preprosto navdušila.

  1. praženje kave pod vašo blagovno znamko
  2. mešanica 100% arabice = Poezija, za bolj prefinjene kavopivce
  3. mešanica 100% arabice = Barkava, tradicionalni okus espresso kave
  4. single origin kave

  Ker želimo, da gostom v vašem lokalu postrežete kavo polno arome in bogatega okusa.

specialty kava etiopija

PRAŽENJE KAVE POD VAŠO BLAGOVNO ZNAMKO

Če želite v vašem podjetju izstopati in ponuditi unikatno izkušnjo, potem imamo za vas rešitev.

Zaupajte nam vaše želje, kakšno kavo želite ponujati vašim gostom in koliko bi radi zanjo plačali, mi pa vam bomo ustvarili kavno mešanico in jo pražili za vas pod vašo blagovno znamko. 

Na ta način imate možnost tudi dodatnega zaslužka, saj lahko gostom ponujate, da vašo kavno mešanico kupijo za domov, za na potovanje, kot darilo, …

BARKAVA

Sestavljena iz Brazilske in Kolumbijske kave vrste arabica.

Namenjena vsem ljubiteljem tradicionalne Italjanske espresso kave z prevladujočo noto temne čokolade, medu in oreščkov.

Kremnost
Grenkoba
Sladkost
Polnost okusa
Aroma
Praženje

POEZIJA

Sestavljena iz Brazilske in Etiopijske kave vrste arabica.

Izredno sladka in kremasta kava s prijetnim pookusom kakava, mandljev in jagodičevja. Za vse, ki jih zanima okus katerega ponuja specialty kava. Poezija je vaš prvi korak v svet specialty kave.

Kremnost
Grenkoba
Sladkost
Polnost okusa
Aroma
Praženje
specialty kava etiopija

LINIJA SINGLE ORIGIN KAV

Za tiste, ki želijo nekaj edinstvenega imamo v ponudbi kave s poreklom.

Z našo ponudbo Single Origin boste okusili značilnosti posameznih vrst kave in spoznali kmetijo, s katere izvira. Aktualno ponudbo lahko pogledate v naši spletni trgovini.

 • 2. PROFESIONALNI APARATI ZA KAVO IN SERVIS

  Da pripravite dobro kavo potrebujete kakovostno opremo. Pri nas dobite nadstandardne espresso aparate in kavne mline znamke Victoria Arduino in Nuova Simonelli, vrhunski filtrirni sistem za vodo podjetja BWT (Best Water Technology) in drobni inventar (skodelice, sladkor, lončki to go, …)

 • 3. Izobraževanje za zaposlene

  Razlika med vami in vašo konkurenco je izobraženo osebje. Mi poskribmo, da vaše osebje prejme prave informacije za pripravo vrhunskega espressa, kako pravilno speniti mleko in gosta razveseliti z latte art vzorcem.

 • 4. SERVIS OPREME IN PODPORA

  Zagotavljamo vam profesionalni servis aparatov za kavo. Hiter odziven čas je tisto, kar vašemu podjetju prihrani denar in omogoča nemoteno obratovanje in strežbo kave v vašem lokalu.

Zadovoljite zahtevne goste

Če so vaši gosti taki kot naši, zahtevni in z okusom, potem jim ponudite vrhunsko epsresso kavo za gostince. S tem boste izstopili iz povprečja in naredili velik vtis na druge. Naša espresso kava za gostince je idealna rešitev.

Z našim unikatnim pristopom praženja iz kave pridobimo le take okuse, ki jih skriva kavno zrno, brez grenkega in zažganega priokusa po intenzivnem praženju.

Mariposa pražarna je vedno na voljo

Espresso kavo za gostince pražimo vsako soboto in periodično po naročilu. Sveže praženo jo dostavimo do vas. To je velika prednost in dodana vrednost za vaše podjetje na trgu specialty kave.

Vabimo vas, da nam sporočite vaše želje in v vašem lokalu postrežete vrhunsko espresso kavo za gostince: info@mariposacoffeeroasters.si ali izpolnite spodnji obrazec.