VRHUNSKA ESPRESSO KAVA ZA GOSTINCE

Ste gostinec in potrebujete kavo, da bi pripravili popolni espresso? Ponujamo vam sveže praženo specialty kavo za gostince, ki bo vaše goste navdušila, da se bodo z veseljem vračali.

 • 1. Sveže pražena kava za gostince

  Izbirate lahko med našo vrhunsko kavno mešanico, različnimi kavami s poreklom ali za vas ustvarimo unikatno kavno mešanico, ki bo vaše goste preprosto navdušila.

  Ker želimo, da gostom v vašem lokalu postrežete kavo polno arome in bogatega okusa. Kavo pražimo po naročilu in vam jo odpošljemo 2 dni po praženju.

 • 2. PROFESIONALNI APARATI ZA KAVO IN SERVIS

  Da pripravite dobro kavo potrebujete kakovostno opremo. Pri nas dobite nadstandardne espresso aparate in kavne mline znamke Victoria Arduino in Nuova Simonelli, vrhunski filtrirni sistem za vodo podjetja BWT (Best Water Technology) in drobni inventar (skodelice, sladkor, lončki to go, …)

 • 3. Izobraževanje za zaposlene

  Razlika med vami in vašo konkurenco je izobraženo osebje. Mi poskribmo, da vaše osebje prejme prave informacije za pripravo vrhunskega espressa, kako pravilno speniti mleko in gosta razveseliti z latte art vzorcem.

 • 4. SERVIS OPREME IN PODPORA

  Zagotavljamo va, profesionalni servis aparatov za kavo. Hiter odziveč čas je tisto, kar vašemu podjetju prihrani denar in omogoča nemoteno obratovanje in strežbo kave v vašem lokalu.

Zadovoljite zahtevne goste

Če so vaši gosti taki kot naši, zahtevni in z okusom, potem jim ponudite vrhunsko epsresso kavo za gostince. S tem boste izstopili iz povprečja in naredili velik vtis na druge. Naša espresso kava za gostince je idealna rešitev.

Z našim unikatnim pristopom praženja iz kave pridobimo le take okuse, ki jih skriva kavno zrno, brez grenkega in zažganega priokusa po intenzivnem praženju.

Mariposa pražarna je vedno na voljo

Espresso kavo za gostince pražimo vsako soboto in periodično po naročilu. Sveže praženo jo dostavimo do vas. To je velika prednost in dodana vrednost za vaše podjetje na trgu specialty kave.

Vabimo vas, da nam sporočite vaše želje in v vašem lokalu postrežete vrhunsko espresso kavo za gostince: info@mariposacoffeeroasters.si ali izpolnite spodnji obrazec.