Ponudba za lastnike restavracij, hotelov in barov

Ali veste, da plačujete visoko ceno za slabo kavo? Spremenite to še danes.

Zakaj bi za visoko ceno strankam servirali povprečno kavo, če lahko za dobro ceno ponudite najboljšo kavo v mestu? V vsakem lokalu je izbor kav najbolj pomembna odločitev. Odlična kava pa je vaš zaščitni znak. Naša ponudba za lastnike restavracij, hotelov in barov je priložnost, da to spremenite in vašim strankam zagotovite odlično kavo najboljšega okusa. Presenetite jih.

Korona je pretresla gostinski trg in na ta način oblikovala naš nov pristop pri oblikovanju ponudbe za gostince. Spopadli smo se  z resničnostjo in iskali najbolj optimalno rešitev, kako bi gostinska branža lahko izboljšala poslovne rezultate.

Preizkusili in zavrgli smo veliko zamisli. Pa ne zato, ker bi bile slabe, ampak, ker smo se zavedali, da v nemogočih razmerah gostinci potrebujejo predvsem zmanjšanje stroškov poslovanja pri nabavi kave, kar smo opazili pri naših poslovnih partnerjih.

Kako prihranite 15.000 evrov?

V tem pristopu se pražarna kave Mariposa razlikuje od drugih ponudnikov in dobaviteljev kave za gostince. Naredili smo poslovni model, ki je unikaten na slovenskem tržišču in vam omogoča svobodo ter nadzor nad nabavno ceno kave. Tako je nastala ponudba za lastnike restavracij, hotelov in barov, ki skrbi za prihranek pri nabavi najbolj prodajnega artikla v gostinstvu, ki je kava. In kasko smo to naredili?

Povprečen gostinec za kilogram pražene kave plača 24,00 € in če v povprečju proda 25 kg kave na mesec, je njegov letni strošek za kavo 7.200,00 €. Ponudniki kave ga s pogodbo zavežejo za obdobje 5-ih let, tako njegov strošek v 5-ih letih za kavo znaša 36.000,00 €. V ceno, ki jo gostinec plača, pa je običajno treba všteti še najem aparatov in drugih sredstev za delo, kot so kavni aparat, kavni mlin, skodelice in mehčalec vode. Kaj rečete na to, če vam povemo, da lahko v 5-ih letih z našim poslovnim modelom, pri čemer niste nič prikrajšani, prihranite 15.000 € ali več?

Inovativen poslovni model svobodnega trga

Verjamemo, da vas zanima, kako izgleda naš poslovni model in kako je mogoče, da v 5-ih letih prihranite preko 15.000 €? Z veseljem vam povemo.

Naredili smo poslovni model, pri katerem o stroških odločate vi. To pomeni, da nam poveste, katero kavo želite imeti, koliko ste pripravljeni  plačali za kavo in kakšen okus naj ima. Glede na vaše, bomo poiskali vzorce primerne kave, jo spražili in vas povabili, da jo poizkusite. Tako se boste lahko odločili, katera je tista kava, ki bo navdušila vaše goste in ki jo hočete imeli v ponudbi. Kavo boste lahko naročali sproti, sami odrejali količino in ne boste vezani, ker cenimo svobodni trg.

Želite brezplačno svetovanje glede izbire kave?

S pomočjo naših bogatih izkušenj in inovativnega tržnega pristopa bomo skupaj z vami odkrili možnosti, kako izboljšati vašo gostinsko ponudbo. Pomagamo vam izbrati kavo in na vas ter vaš kolektiv prenesemo vrhunsko profesionalno znanje glede priprave vrhunske kave.

Stopite z nami v stik in pridobite ponudbo s katero boste prihranili preko 15.000 €.