KAVA V PISARNI

Dobra kava spodbuja dobro počutje, ustvarjalnost in učinkovitost v pisarni, pa tudi dobro voljo in medsebojno komunikacijo med sodelavci. Kadar jo postrežemo strankam in gostom, je tudi znak izvrstnega okusa, saj odraža standarde podjetja, ki ga ponuja.

DRAGOCEN ODMOR, KI IZBOLJŠA KAKOVOST DELA

Odmor za kavo je dragocen čas, ki lahko izboljša kakovost dela in povezuje ljudi. Ne pozabite, da veliko komunikacije med sodelavci poteka ravno ob kavi in da se včasih zdijo težave, povedane ob kavi, lažje rešljive. Enostavna in čista priprava ne bo vzela več kot 30 sekund.

ENOSTAVNA UPORABA

Kavni aparati so funkcionalni in enostavni za uporabo. Za odlično kavo preprosto vstavite kapsulo in pritisnite na gumb.

TEHNIČNA POMOČ IN VZDRŽEVANJE

Brezplačna ter hitra tehnična pomoč in vzdrževanje, z možnostjo menjave kavnega aparata.

BREZPLAČEN NAJEM APARATA

Za večje porabnike lahko kavni aparat najamete brez naložb in dodatnih stroškov.

HIŠNA MEŠANICA BLACK LABEL

Skozi leta smo iskali in poizkušali različne kave, ustvarjali različne kombinacije, da bi naredili popolno kavno mešanico. Zaradi naših visokih standardov nismo želeli sprejeti nikakršnega kompromisa. Tako se je rodila naša hišna mešanica Black Label.

Premium blagovna znamka espresso kave, je pripravlje iz pazljivo izbranih najkakovostnejših zrn 100% kave arabike.

Mešanica ponuja kremast okus z nežnimi in prijetnimi sadnimi notami, opečenega kruha in orehov.

Cena: za ponudbo izpolnite spodnji kontaktni obrazec ali nam napišite sporočilo na klemen@kmg.si.

SINGLE ORIGIN SELECTION

Če želite vašim poslovnim partnerjem, sodelavcem ali strankam ponuditi nekaj več in zares izstopati imamo za vas v ponudbi izbor single origin kav iz različnih koncev sveta.

Posebnost single origin kav je njihov unikaten okus, ki se razlikuje od kave do kave in tako zadovoljijo še tako zagnanega kavoljuba, ki želi nekaj več.

Cena: za ponudbo izpolnite spodnji kontaktni obrazec ali nam napišite sporočilo na klemen@kmg.si.

BREZPLAČNI NAJEM KAVNEGA APARATA

Možnost brezplačnega najema kavomata, ki vam ga redno servisiramo.

Ob slučajni napaki, vam ga enostavno zamenjamo. Brez dodatnih skritih stroškov.

30 DNEVNO TESTNO OBDOBJE

V testnem obdobju prejmete v uporabo kavni aparat in 20 % popust na naročeno kavo. Tako lahko brez obveznosti preizkusite našo ponudbo kave in se prepričate ali je všeč vam in vašim sodelavcem.

VELEPRODAJA

Če želite vašim strankam, poslovnim partnerjem ali sodelavcem ponuditi našo kavo, nam pišite na marina@kmg.si ali nas pokličite na +386 70 770 564 ali izpolnite spodnji obrazec.

Pošljite nam sporočilo

Opis podjetja

V testnem obdobju prejmete v brezplačno uporabo kavni aparata in 20 % popust na želeno količino kave. Dolžina testnega obdobja je največ 30 dni.

6 + 2 = ?