KAVA V PISARNI

Dobra kava spodbuja dobro počutje, ustvarjalnost in učinkovitost v pisarni, pa tudi dobro voljo in medsebojno komunikacijo med sodelavci. Kadar jo postrežemo strankam in gostom, je tudi znak izvrstnega okusa, saj odraža standarde podjetja, ki ga ponuja.

DRAGOCEN ODMOR, KI IZBOLJŠA KAKOVOST DELA

Odmor za kavo je dragocen čas, ki lahko izboljša kakovost dela in povezuje ljudi. Ne pozabite, da veliko komunikacije med sodelavci poteka ravno ob kavi in da se včasih zdijo težave, povedane ob kavi, lažje rešljive. Enostavna in čista priprava ne bo vzela več kot 30 sekund.

SINGLE ORIGIN SELECTION

Če želite vašim poslovnim partnerjem, sodelavcem ali strankam ponuditi nekaj več in zares izstopati imamo za vas v ponudbi izbor single origin kav iz različnih koncev sveta.

Posebnost single origin kav je njihov unikaten okus, ki se razlikuje od kave do kave in tako zadovoljijo še tako zagnanega kavoljuba, ki želi nekaj več.

V ponudbi imamo preko 30 različnih single origin kav.

HIŠNA MEŠANICA BLACK LABEL

Skozi leta smo iskali in poizkušali različne kave, ustvarjali različne kombinacije, da bi naredili popolno kavno mešanico. Zaradi naših visokih standardov nismo želeli sprejeti nikakršnega kompromisa. Tako se je rodila naša hišna mešanica Black Label.

Premium blagovna znamka espresso kave, je pripravlje iz pazljivo izbranih najkakovostnejših zrn 100% kave arabike.

Mešanica ponuja kremast okus z nežnimi in prijetnimi sadnimi notami, opečenega kruha in orehov.

Pisarniška oprema za pripravo kave

Svetujemo vam in celoten postopek priprave kave prilagodimo vašim potrebam.

Za vas lahko postavimo čisto pravi espresso bar, tak kot ga vidite v kavarni ali pa popolnoma avtomatski kavni aparat, kjer je kuhanje kave tako enostavno kot je pritisniti na tipko.

  • espresso aparati
  • avtomatski aparati za kavo
  • kavni mlini
  • filtri za vodo
  • drobni inventar (skodelice, krožniki, sladkor, … )
  • čistila

VELEPRODAJA

Če želite vašim strankam, poslovnim partnerjem ali sodelavcem ponuditi našo kavo, nam pišite na klemen@kmg.si ali nas pokličite na +386 41 299 275 ali izpolnite spodnji obrazec.

Pošljite nam sporočilo

Opis podjetja

7 + 0 = ?