Mariposa trening center je prostor za usposabljanje in treniranje. Naš cilj je povezati vas s čudovitim svetom kave. Pomaknite se navzdol in poiščite treninge delavnice in termine, ki vam ustrezajo!

Za zagotovitev varnosti naših udeležencev imamo vzpostavljen varni načrt Covid-19. Za več podrobnosti se obrnite na klemen@kmg.si.

Barist

Osnovni tečaj za vse, ki bi želeli pridobiti znanje strokovnih osnov iz delovnega okolja profesionalnega barista. Tečaj je sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela.

Latte art

Tečaj je namenjen vsem, ki si želijo naučiti umetnost risanja po kavi. Naučili se boste tehnike risanja z mlekom po kavi in ustvarjati neverjetne vzorce.

Praženje kave

Osnovni tečaj za vse, ki bi želeli pridobiti znanje strokovnih osnov iz delovnega okolja pražarja kave. Tečaj je sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela.

Brewing

Za vas organiziramo tečaj, kjer se boste naučili pripraviti filter kavo ali na espresso aparatu. Naučili in pokazali vam bomo osnovne tehnike za pravilno pripravo kave z različnimi metodami.

Senzorika / cupping

Cupping ali okušanje kave je tečaj na katerem boste okušali od tradicionalnih kav do kav iz svetovno priznanih butičnih kmetij. Osnova delavnice je senzorika, kjer se bomo poglobili v iskanje okusov, ki jih različne kave ponujajo.

Individualno svetovanje

Da boste svojo storitev ponujali na najvišjem nivoju vam ponujamo individualno svetovanje: