POSLOVNE REŠITVE

Našim poslovnim partnerjem nudimo vrhunsko kavo kakovostnega razreda specialty coffee.

Vse naše kave izberemo na podlagi cuppinga (kavno okušanje) in s geografskim poreklom (single origin). Da kavo dodamo v svojo ponudbo nas mora preprosto navdušiti in biti res nekaj izjemnega.

V kolikor imate željo v vaši ponudbi imeti nekaj res posebnega, po svetu poiščemo kavo po vaših željah in vam jo tudi spražimo.

HIŠNA MEŠANICA BLACK LABEL

Skozi leta smo iskali in poizkušali različne kave, ustvarjali različne kombinacije, da bi naredili popolno kavno mešanico. Zaradi naših visokih standardov nismo želeli sprejeti nikakršnega kompromisa. Tako se je rodila naša hišna mešanica Black Label.

Premium blagovna znamka espresso kave, je pripravlje iz pazljivo izbranih najkakovostnejših zrn 100% kave arabike.

Mešanica ponuja kremast okus z nežnimi in prijetnimi sadnimi notami, opečenega kruha in orehov.

Cena: za ponudbo izpolnite spodnji kontaktni obrazec ali nam napišite sporočilo na klemen@kmg.si.

SINGLE ORIGIN SELECTION

Če želite vašim gostom ponuditi nekaj več in zares izstopati imamo za vas v ponudbi izbor single origin kav iz različnih koncev sveta. Pričarajte vašim gostom sprehod po Braziliji, Gvatemali, Kolumbiji, Etiopiji, …

Posebnost single origin kav je njihov unikaten okus, ki se razlikuje od kave do kave in tako zadovoljijo še tako zagnanega kavoljuba, ki želi nekaj več.

Da bi se lažje odločili katero kavo izbrati vam svetujemo in tako skupaj najdemo nekaj, v kar se boste vi in vaši gostje preprosto zaljubili.

Cena: za ponudbo izpolnite spodnji kontaktni obrazec ali nam napišite sporočilo na klemen@kmg.si.

PRAŽENJE KAVE POD VAŠO BLAGOVNO ZNAMKO

Če želite izstopati in ponuditi nekaj res posebnega, za vas ustvarimo čisto unikatno kavno mešanico, ki bo vaše goste in stranke preprosto navdušila. Tako nihče ne bo imel enake kave in to pomeni, da se bodo morali gostje in stranke vračati k vam.

Največja prednost je, da lahko kavo tržite in prodajate pod vašo lastno blagovno znamko. V kolikor želite za vas dobavimo tudi vrečke za kavo z vašo grafiko, tako da lahko vašim gostom in strankam ponudite tudi kavo za domov.

PROFESIONALNA OPREMA

Omogočamo vam financiranje nakupa nadstandardnih espresso aparatov in kavnih mlinov znamke Victoria Arduino in Nuova Simonelli in pripomočkov za ročno pripravo filter kav različnih priznanih proizvajalcev, kot so Hario, Chemex, Aeropress … in vseh ostalih pripomočkov za pripravo kave.

V kolikor espresso aparatov in kavnih mlinov ne želite kupiti oz. vam taka investicija predstavlja prevelik strošek, vam jih v uporabo za celotno obdobje sodelovanja posodimo in za vas tudi vzdržujemo.

IZOBRAŽEVANJE & PODPORA

Ker želimo, da kavo pripravljate in strežete na najvišjem nivoju, ste vi in vaši zaposleni deležni izobraževanja, ki je sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela.

Naučili vas bomo kaj je espresso receptura, kako pripraviti popolni espresso, pot kave od zrna do skodelice, priprava filter kave, …  in seveda pokazali vam bomo tudi, kako svoje goste navdušiti z latte art vzorci.

Zmeraj, ko se vam kje zatakne se lahko obrnete na nas in priskočili vam bomo na pomoč in vam pomagali. Ves čas sodelovanja smo z vami na vsakem vašem koraku.

VELEPRODAJA

Če želite vašim gostom in kupcem ponuditi našo kavo, nam pišite na marina@kmg.si ali nas pokličite na +386 70 770 564 ali izpolnite spodnji obrazec.

Pošljite nam sporočilo

Opis podjetja

Pričakovana poraba kave

Oprema in nadzor kakovosti

4 + 0 = ?